• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Kenneth Jensen

Tilskuer angreb fransk stjerne: Nu er han dømt

Foto: Getty Images

Det var skandaløse scener, man så, da fans invaderede banen og gik til angreb på Marseille-spillere.

Af Kenneth Jensen

Danske Kasper Dolberg havde scoret opgørets eneste mål, da OGC Nice mødte Olympique Marseille i september, men den danske angriber har fået annulleret sin scoring, da opgøret skal spilles om.

Forklaringen er, at der med et lille kvarter igen af opgøret udbrød kaos og baneinvasion.

Marseille fik et hjørnespark, som Dimitri Payet skulle sparke, men offensivspilleren var udsat for kasteskyts. Han valgte at kaste det tilbage mod tilskuerpladserne, og så brød det ellers ud i stor ballade.

Tilskuere begyndte at storme banen, og flere ville have fat i Payet. Der var ligeledes slåskampe mellem tilskuere, spillere og officials.

Kampen blev afblæst, og opgøret skal spilles om. Samtidig er OGC Nice blevet fratrukket et point, mens man nu er i gang med at straffe nogle af de mange, der var med til at deltage i urolighederne.

Mediet Nice-Matin skriver, at en fan, 28 år, nu er blevet straffet af domstolen. Videobilleder har vist, at den 28-årige mand var den første til at invadere banen og gik frem mod Payet. Han har fået en 12 måneders betinget fængselsstraf, ligesom han er blevet udelukket fra at komme på stadion i fem år.

Tilskueren beklagede efterfølgende sin opførsel, og så skal han som symbolsk beløb betale en euro til blandt andre Dimitri Payet.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020