Alle er helt vilde med Anis Slimane
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Premier League

Alle er helt vilde med Anis Slimane

Anis Ben Slimanes nye holdkammerater i Sheffield United er meget begejstrede for deres danske holdkammerat.

Anis Ben Slimane er fortid i Brøndby IF, da han har sikret sig et stort skridt op ad rangstigen med skiftet til Premier League-klubben Sheffield United.

Han ankom til oprykkerne i sidste uge, og i denne uge er man rejst på træningslejr i Portugal, hvor man skal have finjusteret de sidste detaljer, inden sæsonen starter i begyndelsen af august.

Selvom Anis Slimane mod slutningen af sin tid i Brøndby primært blev brugt fra bænken, så har han ikke haft nogen problemer med at imponere i løbet af den første uge i Sheffield United.

- Han ser rigtig god ud på bolden særligt i små rum. Han har gode relationer, og så ser han ud til at være teknisk dygtig. Han virker også til at være en god fyr, og jeg ser frem til at arbejde sammen med ham, siger midtbanespiller Ben Osborn til YorkshireLive.

Højre back George Baldock, der netop er vendt retur fra landsholdsopgaver, hvor han stod overfor Kylian Mbappé, har også fået et rigtig godt indtryk af Anis Slimane.

- Han har givet et rigtig godt førstehåndsindtryk. Han er en fed karakter, og hans evner på bolden taler for sig selv. Han har været her i få dage, men han har allerede vist masser af kvalitet. Det lyder måske ikke af så meget, men det kan nogen gange være svært at vise sig frem, når man kommer ind i et nyt miljø.

Generelt virker det til, at alle er meget positive over tilgangen af den tunesiske landsholdsspiller.

- Han er en kanon fyr, og han er gået godt ind i gruppen, hvilket han skal have kredit for. Han er teknisk meget dygtig og god i små rum, som han navigerer godt i. Han kommer til at bringe noget andet til holdet. Han kommer til at passe godt ind, siger venstre back Max Love til YorkshireLive.

22-årige Anis Slimane har underskrevet en kontrakt frem til 2026, og nu bliver det meget spændende at se, hvordan han klarer overgangen fra Superligaen til Premier League.

Sheffield United begynder deres sæson på hjemmebane, når Crystal Palace kommer på besøg den 12. august. Forinden venter en håndfuld træningskampe, hvor man skal finpudse formen.