Video : Tipsbladet
Premier League

- Alle hader Rasmus Højlund og Manchester United

Tidligere Manchester United-spiller forudser svær periode for Rasmus Højlund fremadrettet.

Forløsningen blev skreget ud af lungernes fulde kraft, da Rasmus Højlund endelig fik åbnet Premier League-målkontoen for Manchester United.

På Boxing Day blev Rasmus Højlund matchvinder, da han gjorde det til 3-2 mod Aston Villa på Old Trafford, og dermed fik danskeren bugt med en mere end 1.000 minutter lang måltørke.

Rasmus Højlunds sejrsmål er den helt store historie i England dagen derpå, og danskerens skuldre må føles adskillige kilo lettere efter den forløsende scoring, som blev sat ind bag den argentinske VM-vinder Emiliano Martinez.

Den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker, der spillede mere end 100 kampe for "De Røde Djævle" i 90'erne, forstår godt, hvis Rasmus Højlund i dag er en glad og lettet mand.

- Alle hader Manchester United og Rasmus Højlund. Eksperter og kritikere håber, at han fejler, fordi han spiller for verdens største klub, som ingen kan lide. Det gode er, at fansene hele tiden har støttet ham, og det vil de blive ved med, siger Paul Parker til Tipsbladet.

Den tidligere Manchester United-spiller og engelske landsholdsspiller har aldrig lagt skjul på, at han er en stor beundrer af Rasmus Højlund, og han er langt hen ad vejen klar til at frikende danskeren for den lange måltørke, der har plaget ham i dette efterår.

- Jeg tror, han har været frustreret over sine holdkammerater, fordi de ikke giver ham de bedste betingelser for at score mål. Det gode ved Højlund er, at han ikke viser det på banen, og han opfører sig aldrig som en diva, hvilket vi tidligere har set især Cristiano Ronaldo gøre.

- Jeg synes faktisk, at han kunne have godt af at være mere egoistisk. Han må godt sige til Rashford og Garnacho, at de skal give ham bolden, hver gang de har muligheden for det. Han er den bedste spiller på holdet, så de skal give ham bolden hele tiden, ligesom vi gav Eric Cantona bolden hele tiden, da jeg spillede, lyder det fra Paul Parker.

Der er ingen tvivl om, at Rasmus Højlund kan spille mere frit, næste gang han går på banen, men tingene kommer næppe meget nemmere til danskeren, bare fordi han nu har scoret sit første Premier League-mål.

- Jeg tror, at han godt kan gå en svær tid i møde nu. Hvis man tror, at kritikerne holder kæft, så tager man fejl. Nu er forventningerne større til ham, og alle vil forvente, at han scorer kontinuerligt nu. Så jeg tror, at det næste mål, om muligt, bliver endnu vigtigere, men også endnu sværere for ham, fordi han skal bevise, at det ikke var et lucky punch, fastslår Paul Parker.

Rasmus Højlund og holdkammeraterne i Manchester United møder Nottingham Forest på udebane 30. december.