Arsenal indleder 2021 med flot sejr

Arsenal lavede flotte mål, da West Bromwich blev slået 4-0 lørdag aften.

Arsenal har ikke haft den bedste sæson, men lørdag aften leverede de til tider smukt fodboldspil, da West Bromwich blev slået med hele 4-0 i Premier League.

Da uret nærmede sig 20 minutter leverede Kieran Tierney kampens første, flotte mål, da han med en herlig finte parkerede en forsvarsspiller, før han med et sublimt spark sendte kuglen helt op i målhjørnet.

Bukayo Saka gjorde det til 2-0 ti minutter senere, da et fint angreb blev afsluttet med en aflevering fra Emile Smith Rowe i højre side, der kontrolleret fandt Saka foran mål.

Efter pausen scorede Alexandre Lacazette to gange og slog dermed den flotte sejr fast. Først var han hurtigst over en returbold, inden han fint flugtede bolden i mål til 4-0.

Arsenal kunne derfor næppe have fået en bedre start på det nye år. Sejren var London-holdets tredje ligasejr i træk, og de ligger nu nummer 11 i Premier League.