Video : Tipsbladet
Premier League

Arsenal sælger dansk angriber: Her er rekordprisen

Danskeren har gjort sig godt bemærket allerede.

Den danske angriber Mika Biereth har i den seneste sæson været udlejet fra Arsenal til både Motherwell i Skotland og i Sturm Graz i Østrig, og nu ser det ud til, at der er blevet lavet en aftale for ham i sidstnævnte.

Det skriver det engelske medie The Athletic

Her bliver der peget på, at prisen kommer til at være på 35 millioner kroner for danskeren, som også havde gjort sig særdeles godt bemærket i sin tid i Graz-klubben. I det sidste halve år blev det til ni scoringer og fire assister fordelt på 22 kampe for danskeren.

Prisen står desuden til at være rekord for Sturm Graz, når det handler om indkøb af spillere.

Foruden beløbet, så forventes det også, at Arsenal har sikret sig en god videresalgsklausul i aftalen.

Den østrigske topklub har da også haft rigeligt med gode oplevelser med danske spillere på det seneste, hvor både William Bøving og i særdeleshed Rasmus Højlund har været forbi klubben.

Mika Biereth er tidligere i transfervinduet blevet sat i forbindelse med flere andre klubber, som blandt andet tæller Club Brugge, men det er altså Sturm Graz, som er løbet med den danske målmaskines underskrift.

Det står desuden sådan til for ham, at han foruden dansk også har rødder i England, men han har senest tørnet ud for det danske U21-landshold, som han har spillet tre kampe for.