Foto: Getty Images
Premier League

Avis: Man Utd-stab bekymret over agents magt

Erik ten Hags agent har angiveligt fået en stor rolle, når det kommer til Manchester Uniteds ageren på transfermarkedet.

Det kører ikke inden for eller uden for kridtstregerne for Manchester United i øjeblikket, og nu er der mere brænde på bålet.

Daily Mail skriver således tirsdag, at dele af Manchester Uniteds stab er bekymrede over den magt og indflydelse, Erik ten Hags agent, Kees Vos fra SEG, har i forbindelse med klubbens transfers.

SEG - hvilket står for Sports Entertainment Group - repræsenterer som nævnt Erik ten Hag er ifølge mediet blevet Manchester Uniteds foretrukne partner, hvad angår forhandlinger og uformelle råd på transfermarkedet.

Derudover er Erik ten Hags søn, Nigel, analytiker i agentfirmaet.

Slutteligt skriver Daily Mail, at andre agenter angiveligt er utilfredse med, at de går glip af aftaler med Manchester United, fordi de ikke har samme forbindelse til Erik ten Hag.

Det skal dog nævnes, at SEG er et meget stort agentfirma med et hav af stjerner på klientlisten, og at det derfor ikke nødvendigvis er unaturligt for firmaet at lave flere aftaler med samme klub i ét transfervindue.

I løbet af sommerens transfervindue var SEG involveret i minimum tre: Købet af Rasmus Højlund, lejeaftalen med Sofyan Amrabat og salget af Zidane Iqbal til FC Utrecht.