Video : Tipsbladet
Premier League

Bendtner deler ærligt: Var rasende på Wenger

Nicklas Bendtner udpeger et tidspunkt i karrieren, som fik stor betydning.

Når Nicklas Bendtner ser tilbage på sin karriere som fodboldspiller, så er der tidspunkter, som kom til at blive meget definerende for, hvordan den kom til at se ud. Blandt andet skiftet til Wolfsburg, hvor han ifølge sig selv ikke kunne med træneren.

Det fortæller han om i et interview i Offside på Viaplay.

Her peger han også på, at han gerne ville have haft ti år på toppen, men at det nok kun blev til seks-syv stykker, og han føler godt, at det kunne være blevet til mere. Og her var perioden i 2014, hvor han kom til Bundesligaen afgørende, mener han.

- Der var et skelsættende moment i den Wolfsburg-situation, der udspillede sig. Hvor, hvis det ikke havde været en del af det, så havde det været anderledes. Det skifte skulle have været til Crystal Palace, der falder igennem. Så havde jeg lavet en tre-årig dér og forblevet i England. Så havde det været en helt anden situation, vi havde kigget ind på, fortæller Bendtner.

Han forklarer endvidere, at aftalen var på plads fem dage inden transferdeadline, men Arsenal kunne ikke finde en afløser for ham.

- Så Wenger siger egentlig bare iskoldt, at så længe de de ikke kan finde en afløser, så bliver du nødt til at blive her, siger Bendtner og fortæller, hvordan han reagerede på den besked.

- Ikke særlig pænt. Jeg snakkede med ham hver dag, og jeg brugte også nogle gloser, jeg normalt aldrig ville gøre over for en mand, jeg virkelig holder af og har kæmpe respekt for. Men skiftet skete desværre ikke. Han var rimelig ærlig og sagde, at han gjorde det bedste for Arsenal og ikke for mig. Det kunne jeg forholde mig til., siger han og tilføjer:

- Jeg var selvfølgelig ærgerlig, da jeg vidste, at min spilletid i Arsenal kontra skiftet ville se anderledes ud, end hvad jeg håbede på, fortæller Nicklas Bendtner.

Bendtner nåede at spille 171 kampe for Arsenal, hvor han scorede 47 mål.