Premier League Mads Bye Marboe

Brentford sagde farvel til dansker: Et stort slag

Foto: Getty Images

Det gjorde ondt på ham, at han ikke kunne fortsætte i Brentford.

Af Mads Bye Marboe

Emiliano Marcondes skiftede til Bournemouth sidste sommer, men selvom danskeren ofte sad på bænken i den forgangne sæson, er den tidligere Superliga-profil glad for sit første år i klubben.

Han har især lært meget om sig selv, fortæller han til klubbens hjemmeside.

- Jeg har lært meget og lært meget om mig selv ved at komme til en ny klub med en ny træner og en ny spillestil. Jeg har lært, hvordan jeg skal stræbe efter mere og blive bedre til ting, jeg ikke er så god til.

- Jeg har spillet på en bestemt måde i lang tid og har måske tænkt, at det er sådan, jeg er som spiller. Men sidste år blev mine ambitioner lidt større. Selv som 27-årig kan jeg stadig udvikle mig og blive bedre til mange ting. Det har jeg lært her, og jeg har set det fra andre spillere, der har spillet i Premier League. Det er et nyt niveau at bygge videre på, så jeg er meget glad for, at jeg har været igennem det.

27-årige Marcondes er kommet til fra Brentford. I forrige sæson fik han masser af spilletid for danskerklubben og scorede blandt andet i playoff-finalen mod Swansea, men Thomas Frank valgte ikke at tage offensivspilleren med op i Premier League. Det gjorde ondt på Marcondes.

- Jeg har altid været motiveret for at nå Premier League. Det, at have en stor andel i Brentfords oprykning og så ikke komme på holdet, var et stort slag. Men det holdt mig motiveret, da jeg ikke spillede i sidste sæson. Som hold har vi et mål sammen.

- Når jeg kigger på kampprogrammet, er det spændende. Jeg kan ikke vente, og jeg vil have sæsonen til at starte nu.

Emiliano Marcondes lavede 5 mål og 1 oplæg i 21 kampe for Bournemouth i den forgangne sæson.

Har du planer om en fodboldtur til nogle af Europas store ligaer? Så tjek portalen Visit Footbal, hvor du kan sammenligne tilbud og priser for ture til Premier League, Bundesligaen, La Liga og Serie A