• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Christian Eriksen giver lyd fra sig

Foto: Getty Images

Christian Eriksen har selv sat nogle ord på sin skade.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Christian Eriksen har set til fra sidelinjen de seneste mange uger på grund af en skade.

Danskeren er dog på vej tilbage i omdrejninger, og det er ikke længe siden, at han delte et positivt billede på Instagram, hvor han igen var at finde i fodboldstøvler.

Erik ten Hag har tidligere udtalt, at man håber på at have 30-årige Christian Eriksen til rådighed igen til april. Og nu sætter danskeren selv nogle ord på sin skade.

- Det går godt. Jeg er lige begyndt at være udenfor med fodboldstøvler på, som man så på Instagram, siger danskeren ifølge Evening Standard og tilføjer.

- Så må vi tage den derfra. Det er det næste skridt. Jeg har været i træningscentret i nogle uger, og nu er det tid til at gå igang med den næste genoptræningsperiode udenfor.

Christian Eriksen har ikke været i aktion for Manchester United siden den 25. januar, hvor han blev nedlagt af Andy Carroll i en pokalkamp, som Manchester United iøvrigt vandt med 3-0.

Forinden var den danske midtbanemaestro ellers fast mand på Erik ten Hags mandskab, hvor han har storspillet siden skiftet i sommer. Ni assister og to mål er det blevet til for Christian Eriksen.

Nu er der blot få uger til, at Manchester United igen kan have glæde af ham, når kampen om de afgørende placeringer i Premier League skal findes. Samtidig er man stadig med i Europa League.