David Moyes og West Ham kravler op på fjerdepladsen

West Ham er i øjeblikket et af de mest formstærke hold i Premier League, og tirsdag aften kravlede de op på fjerdepladsen i den engelske liga med en ny sejr.

David Moyes’ tropper hentede nemlig deres sjette sejr i træk - fire af dem i Premier League - og besejrede Crystal Palace med 3-2 på udebane.

Det var ellers Crystal Palace, som kom bedst fra start i opgøret, og efter blot tre minutter bragte Wilfried Zaha værterne foran. Stjernen modtog bolden på kanten af West Hams felt, hvorfra han med en flad afslutning sendte kuglen i mål.

Men så tog West Ham over. Nærmere bestemt tog Tomas Soucek over. Først udlignede den tjekkiske midtbanemand med et hovedstød fra tæt hold efter 10 minutters spil, og knap et kvarter senere sendte han West Ham i front med en flugter.

I anden halvleg blev føringen udbygget af et hovedstød ved Craig Dawson, inden Crystal Palaces angriber Michy Batshuayi reducerede til slutresultatet 3-2 i overtiden.

Med sejren kravler West Ham hele vejen op på fjerdepladsen i Premier League, hvor de har 35 point efter 20 spillerunder og er tre point fra Leicester City på tredjepladsen. Til gengæld har West Ham spillet minimum en kamp mere end resten af holdene i top seks.

Leeds United besejrede samtidig Newcastle United med 2-1.