Deeney og Watford 'straffer' Newcastle med comeback

Watford puster nyt liv i håbet om overlevelse i Premier League efter en sejr over Newcastle.

Troy Deeney sikrede Watford en vigtig sejr, da de hjemme slog Newcastle med 2-1.

Sejren blev høstet på baggrund af to straffespark i anden halvleg, som den erfarne angriber sparkede ind bag Martin Dubravka i Newcastle-målet.

Watford ligger fortsat lige over nedrykningsstregen med 34 point, hvilket er seks point til Bournemouth under stregen, der skal i aktion hjemme mod Leicester søndag.

Det begyndte skidt for hjemmeholdet, da Newcastles Dwight Gayle bragte udehooldet i front midtvejs i første halvleg i forbindelse med et hjørnespark.

Efter pausen fik Watford udlignet på et straffespark af Deeney, som ti minutter før tid endnu en gang skulle forsøge sig fra 11 meter-pletten.

Angriberen bankede bolden i kassen for anden gang i kampen, hvorfor hjemmeholdet var foran 2-1.

2-1 blev også slutresultat af kampen, og Watford holder fortsat liv i håbet om at overleve i Premier League i denne sæson.