• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Ekspert: Derfor hælder Eriksen nok til denne klub

Foto: Getty Images

Ifølge den tidligere Premier League-angriber Noel Whelan ender Christian Eriksen sandsynligvis med at afvise Manchester United for i stedet at fortsætte i Brentford.

Af Lars Gram-Hanssen

Det har været småt med opdateringer om Christian Eriksens situation, efter at Sky Sports i sidste uge reporterede, at danskerens valg står mellem Brentford og Manchester United. 

Transferjournalisten Fabrizio Romano skrev søndag på Twitter, at det er et spørgsmål om 'dage eller timer', før Eriksen melder sin endelige beslutning ud. 

Og her kan der meget vel være gode nyheder på vej til Brentfords fans. Den tidligere Leeds-angriber Noel Whelan tror således på, at Christian Eriksen ender med at blive i Brentford. 

- Det er en meget speciel situation. Han havde succes, da han kom tilbage og kom ind på det her Brentford-hold. Det, han leverede der, var fantastisk. Det var glimrende at se ham tilbage i Premier League. Glimrende at se ham tilbage i omdrejninger igen, og godt at se, at bekymringerne om helbreddet nu hører fortiden til. Logistisk set giver det mening for ham at blive i London, med hans familie, børn og skoler og den slags, lyder det således, ifølge Football Insider, fra Whelan. 

- Det handler ikke kun om fodbold. Hør her, Manchester United er en meget fristende mulighed... men du er nødt til at være garanteret spilletid hver eneste uge. Det er nødt til at være det værd, at man flytter børnene ud af deres skole [Christian Eriksens ældste barn blev født i 2018 og er derfor næppe startet i skole endnu, red.]. 

- Der er mange aspekter i det. Det handler ikke kun om at vælge mellem Brentford og Manchester United. På papiret vil man altid vælge Manchester United, men der er større ting, der fylder for en spiller. At skulle flytte familien ret langt væk og starte forfra, mens London er velkendt territorie. Det er ikke en nem beslutning. 

- Rent fodboldmæssigt fremstår han glad i Brentford, og de gav ham den livline, som han havde brug for, for at komme tilbage og spille i Premier League. Der er nok en smule respekt mellem klubben og spilleren, og i forhold til hans VM-chancer så er han nødt til at spille regelmæssigt. Og Brentford er nok holdet, hvor han vil kunne komme til at spille mere. 

Christian Eriksen har scoret ét mål i sine 11 kampe for Brentford. 

Læs også: Avis: Denne stjerne kan lokke Eriksen til skifte