Video : Tipsbladet
Premier League

Ellevild med Joachim Andersen

Joachim Andersen får stor ros for sine præstationer.

Han er fast mand på det danske landshold, men også på klubplan kører det i øjeblikket på skinner for Joachim Andersen i Crystal Palace.

I sidste uge bar danskeren anførerbindet i Crystal Palaces imponerende sejr over Liverpool på Anfield, og han ventes igen at være i startopstillingen - måske med anførerbindet - når Crystal Palace skal i aktion mod West Ham søndag eftermiddag.

Og forud for den kamp får Joachim Andersen stor, stor ros fra cheftræner Oliver Glasner, der har været imponeret over danskeren, lige siden han blev ansat i slutningen af februar.

- Jeg kunne se fra første dag, at han er en fantastisk spiller, fortæller Oliver Glasner til BBC og tilføjer:

- Jeg tror, han har det godt på banen, for ellers kan man ikke præstere, som han gjorde i Liverpool. Det giver ham selvtillid.

Oliver Glasner roser desuden danskeren for sin evne til at spille godt, uanset om han spiller med Nathaniel Clyne, Marc Guehi, Chris Richards, Jefferson Lerma eller helt andre ved siden af sig i forsvaret.

- Men det er også en af hans største styrker, hans lederskab. Han organiserer vores forsvar, og også når vi har bolden, i opbygningen er han meget sikker i pasningsspillet, og han afleverer ikke bare på tværs eller tilbage, han bryder linjerne og hjælper os i spillet. Det er et holdspil, men han er en meget vigtig del af holdet, siger Glasner.

Joachim Andersen, 27 år, har snart spillet tre år i Crystal Palace og har kontrakt i klubben til sommeren 2026. Flere gange er han imidlertid blevet rygtet væk fra klubben.