• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Flere priser til Philip Billing ved Huddersfields prisuddeling

Flere priser til Philip Billing ved Huddersfields prisuddeling
Foto: Getty Images

Den danske midtbanespiller Philip Billing kan godt begynde at lade op til playoff-kampe om at komme i Premier League, og det kan han gøre med et godt rygstød i bagagen. Danskeren blev søndag aften kåret til årets unge spiller i Huddersfield.

Af Kenneth Jensen

20-årige Philip Billing fra Esbjerg har haft en ganske godkendt sæson, hvor der i England er blevet lagt mærke til den unge danske Huddersfield-spiller. Midtbanespilleren har indtil videre været en vigtig brik på det hold, der mangler en enkelt kamp, inden der venter playoff-kampe om at komme i Premier League.

Danskeren har spillet 24 kampe i The Championship for Huddersfield, og ved klubbens prisuddeling søndag aften, fik den næsten to meter høje dansker prisen som årets unge spiller - kåret af spillerne selv.

Ud over den hæder blev Philip Billings kasse mod Cardiff City i november kåret til årets mål i Huddersfield, så der var masser af gode ting at tage med for den danske U21-landsholdsaspirant.

Årets spiller i Huddersfield blev midtbanespiller Aaron Mooy.

Huddersfield ligger aktuelt nummer fem i the Championship, og med en kamp tilbage i ligaen ender klubben et sted mellem nummer tre og fem i tabellen. Det rækker til semifinale i playoff om en enkelt plads i Premier League, og i semifinalen kommer klubben til at møde Reading, Sheffield Wednesday eller Fulham. Vinderne af de to opgør mødes til sidst på Wembley om en Premier League-plads.

Superliga

Mere Superliga

Fokus