• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Guardiola bænker stor stjerne i FA Cup-finalen

Foto: Getty Images

Pep Guardiola har valgt at smide en stor profil på bænken i dagens finalebrag mod Manchester United.

Af Lars Gram-Hanssen

Han har spillet 47 kampe for Manchester City i denne sæson, men i dagens FA Cup-finale på Wembley starter Ederson Moraes på bænken. 

Forud for braget mod Manchester United har Pep Guardiola nemlig bekræftet, at tyske Stefan Ortega kommer til at vogte buret i finalen. 

- Stefan spiller. Sådan har det altid været. I pokalturneringer, selv da jeg var i Barcelona og Bayern München, står målmanden, der har spillet i pokalturneringen, også i finalen, lyder det, ifølge The Times, fra Pep Guardiola. 

Stefan Ortega har været i startopstillingen i alle Manchester Citys FA Cup-kampe i denne sæson, mens tyskeren også har spillet en håndfuld kampe i Premier League, Champions League og i Carabao Cup'en. 

- Han har gjort det rigtigt godt i FA Cup'en og i de seneste kampe. Vi har gjort det for at give ham lidt af den rytme, som 'Eddy' (Ederson, red.) allerede har. Eddy kommer til at spille Champions League-finalen, siger Pep Guardiola. 

Stefan Ortega, som Manchester City hentede i Bielefeld sidste sommer, har spillet i tre af Manchester Citys seneste seks ligakampe.