Video : Tipsbladet
Premier League

Gyserafslutning i PL: Spår guld til denne klub

Der er lagt op til en vanvittigt spændende afslutning på sæsonen i Premier League, hvor det nu blot er et enkelt point, der adskiller Manchester City og Liverpool i topstriden.

Kampen om det engelske mesterskab har udviklet sig til lidt af en gyser, efter at Manchester City for nyligt tabte til Tottenham og i mandags spillede 0-0 mod Crystal Palace. 

Efter onsdagens 2-0-sejr over Arsenal er Liverpool således nu blot ét point efter Manchester City, her hvor der resterer ni spillerunder af Premier League-sæsonen. 

Men hvem ender så med at løfte Premier League-trofæet til maj? Den engelske avis The Telegraph har taget et kig i krystalkuglen for at spå om, hvem der trækker det længste strå af Manchester City og Liverpool. 

The Telegraph har således taget et kig på begge klubbers kampprogram i slutfasen, og avisens spådom er, at Manchester City vinder samtlige af deres resterende kampe, inklusive hjemmekampen mod Liverpool den 10. april. Udover Liverpool skal Pep Guardiolas mandskab møde Burnley, Wolverhampton, Brighton, Watford, Leeds, Newcastle, West Ham og Aston Villa. 

Med ni sejre i de resterende ni kampe vil Manchester City ende på 95 point i Premier League-tabellen. The Telegraph tror, at Liverpool må nøjes med 91 point, idet avisen spår, at Jürgen Klopps hold 'kun' vinder syv af deres resterende ni kampe. The Telegraph tror, som nævnt, at Liverpool taber på Etihad Stadium om tre ugers tid, og forventer derudover en pointdeling, når Liverpool møder Steven Gerrard og Aston Villa på udebane den 16. april.

Til gengæld regner The Telegraph med, at Liverpool vinder deres øvrige kampe, hvor holdet møder Watford, Manchester United, Everton, Newcastle, Tottenham, Southampton og Wolverhampton.