• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

- Haaland valgte måske den forkerte klub

Foto: Getty Images

Ifølge Jamie Carragher begik Erling Haaland muligvis en fejl ved at skifte til Manchester City.

Af Lars Gram-Hanssen

Erling Haaland har leveret et uhørt målsnit i Premier League denne sæson, men nordmanden begik muligvis en fejl ved at skifte til Manchester City. 

Sådan lyder det fra den tidligere Liverpool-profil Jamie Carragher efter Manchester Citys 1-0-nederlag til Tottenham. 

- Han er kommet hertil fra en liga og fra et Dortmund-hold, hvor det er kontrafodbold og hvor spillet går hurtigt fra den ene ende af banen til den anden. Der fik man hans utrolige fart at se. Men vi ser den ikke her. Han har faktisk måske valgt den forkerte klub i forhold til at få det bedste ud af sig selv, lyder det, ifølge Daily Mail, fra Jamie Carragher. 

- Vi ser ikke Haalands og Manchester Citys fulde potentiale nu. Man kan sige, at de er et anderledes hold, men de har scoret præcist det samme antal mål. Han har scoret 25 Premier League-mål. Som hold har Manchester City stadig scoret det samme antal mål, men de har indkasseret flere mål, og det er også meget nemmere at udsætte dem for kontraangreb. 

- De er et andet hold, og et mindre godt hold, med Haaland på holdet. Men igen, det er ikke hans fejl. Som hold kommer City ikke til at spille på den måde, hvor spillet hurtigt går fra den ene ende til den anden. Det er ikke Guardiolas stil. Hans spillere har ikke energien eller styrken til at spille på den måde. 

I Viaplay-studiet var Per Frimann og Brian Laudrup også særdeles kritiske i forhold til Manchester Citys brug af Erling Haaland i kampen mod Tottenham. 

- Han løber lidt forgæves hele tiden. Han virker næsten som sådan et fremmedlegeme på holdet, lød det fra Brian Laudrup. 

Med nederlaget til Tottenham mistede Manchester City muligheden for at hale ind på topholdet Arsenal, der lørdag tabte til Everton. Afstanden mellem de to hold er dermed stadig på fem point, mens Arsenal har en kamp i hånden.