Video : Tipsbladet
Premier League

Højlund skånes: Nu nærmer det sig

Rasmus Højlund er tæt på et skifte til Manchester United og er af den grund ikke i startopstillingen til træningskampen mod Bournemouth.

Rygterne har kørt på i et stykke tid nu. Alt tyder på, at Rasmus Højlund snart er fortid i Serie A-klubben Atalanta.

Danskeren har tiltrukket sig interesse fra en række topklubber, og det er især Manchester United og PSG, som ønsker at føje landsholdsspilleren til lønningslisten.

En række internationale medier har tidligere berettet, at Højlund er nået til enighed med United om de personlige vilkår, mens klubberne har forhandlet om en overgangssum.

Nu ser det ud til, at et skifte for alvor nærmer sig.

Højlund er udtaget til træningskampen mod Bournemouth lørdag, men den italienske transferjournalist Fabrizio Romano skriver, at danskeren muligvis ikke kommer i kamp, da man ikke vil risikere, at han løber ind i en skade, når en handel er så tæt på.

Ifølge mediet Calciomercato er Premier League-klubben meget optimistisk i forhold til at lukke en aftale med Højlund snart. Klubberne er angiveligt fortsat et stykke fra hinanden, men forhandlingerne går i den rigtige retning.

Atalanta presser på for at få 521 millioner kroner - et beløb, som United ikke er villig til at betale. Men det forventes alligevel, at parterne finder frem til en løsning inden længe.