• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Tipsbladet.dk
Sponsoreret artikel

Hvem bliver topscorer i Premier League 2017/18?

Hvem bliver topscorer i Premier League 2017/18?

Premier League-sæsonen 2017/18 kører for fulde drøn, og som altid er der mange spekulationer om, hvem der bliver mestre, hvem der rykker ned, og hvilke spillere, der kommer til at klare sig bedst.

Af Tipsbladet.dk

Vi tager vi et kig på, hvilke Premier League spillere som er favoritter til at blive topscorer denne sæson. Kan Tottenhams Harry Kane lave hattrick og vinde æren for tredje gang i træk, eller bliver det Manchester Uniteds nye angriber, Romelu Lukaku? 

1. Harry Kane (Tottenham)
Den 24-årige Spurs angriber blev topscorer i både 2015/16 og 2016/17 sæsonen, og er derfor blandt favoritterne til at gentage succesen atter engang denne sæson. 
Kane har scoret seks mål i 2017/18 sæsonen indtil videre - senest nettede han 2 mål i sejren over Huddersfield.

Også i Champions League har den stærke englænder imponeret; i Spurs' seneste kamp mod APOEL, som de vandt 3-0, lavede han hattrick. 

I år vil Kane uden tvivl være sulten efter også at lave et hattrick som topscorer i Premier League for tredje sæson i træk, og hvis det kommer til at ske, giver det odds 3.75. 

2. Romelu Lukaku (Manchester United)
Belgiske Romelu Lukaku skiftede i sommerens transfervindue fra Everton til Manchester United. En handel, som kostede The Red Devils 75 millioner pund. Det var dog en klog investering at foretage fra Manchester Uniteds side af, især efter at klubbens veteranangriber Wayne Rooney valgte at rejse fra Old Trafford. 

Lukaku har imidlertid fået en drømmestart på sin første sæson for Manchester United. Den 24-årige angriber har scoret syv gange i de første syv Premier League kampe. Han topper lige nu topscorerlisten.

Hvis du vil følge med i Romelu Lukakus udvikling i Manchester United, kan du følge med i holdets kommende kampe. Under kampene er det også muligt at følge med i live fodbold kommentar, hvor du kan få odds tips og meget andet - blandt andet giver det odds 3.25, hvis Lukaku bliver den nye Premier League topscorer.  

3. Álvaro Morata (Chelsea)
I sommeren 2017 signerede Chelsea sin dyreste spiller nogensinde - nemlig den spanske angriber, Álvaro Morata, som London-klubben betalte et rekordstort beløb for

Det er perfekt timing, at Morata er kommet til Chelsea, samtidigt med at Diego Costa er rejst tilbage til Atletico Madrid. Det giver nemlig den 24-årige angriber flere muligheder for at vise sit værd for The Blues, og det har han sandelig også gjort: 6 mål i 7 ligakampe er det blevet til indtil videre.

Senest lavede spanieren hattrick i Chelseas 4-0 sejr over Stoke City. Antonio Conte må prise sig lykkelig over sin nye spiller, der har fået en fast startplads i spidsen af angrebet. Hvis Morata skulle gå hen og blive topscorer for Premier League sæsonen 2017/18, giver det odds 13.00. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020