• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Jacob Lungi Sørensen med assist i Norwich-sejr

Foto: Getty Images

Den tidligere Esbjerg-profil lagde op til Teemu Pukkis anden scoring i Norwichs sejr over Bristol City.

Af Victor Risager

Jacob Lungi Sørensen debuterede for Norwich City i midtugen som venstre back, og i lørdagens kamp mod Bristol City fik han genvalg på posten.

I kampen, der sluttede med en flot 3-1-sejr til Norwich, noterede den 22-årige dansker sig også for sin første assist for klubben.

Læs også:Tidligere EfB-profil debuterede i Championship: Jeg lavede nogle dumme fejl

Efter knap et kvarters spilletid sendte Jacob Lungi Sørensen en skarp aflevering i dybden til den tidligere Superliga-angriber Teemu Pukki, som fik sendt bolden i mål ved den nærmeste stolpe.

Målet var Teemu Pukkis andet i kampen, for allerede efter seks minutter havde den finske bomber scoret sit første mål. Også her var det med en kølig afslutning fra tæt hold, efter at han var blevet spillet fri i Bristol Citys felt.

Umiddelbart efter Teemu Pukkis anden scoring fik Bristol City reduceret ved Jack Hunt, men Emiliano Buendia sørgede for, at Norwich City alligevel kunne gå til pause med en tomålsføring, da han scorede i første halvlegs døende minutter.

I anden halvleg blev der ikke scoret yderligere, men Jacob Lungi Sørensen gav Bristol City en gylden mulighed for at reducere efter knap 75 minutter. Her begik danskeren nemlig et kluntet straffespark, som dog blev misbrugt af Nahki Wells.

Norwich tog dermed en 3-1-sejr. De er nu nummer to i rækken med 17 point efter ni kampe. Bristol City er til gengæld nummer syv med 14 point. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Optakt: OB - AaB

Fynboerne har brug for point, når AaB kommer på besøg. Ellers vil man efter afviklingen af halvdelen af Grundspillet ...

Mere Superliga

Fokus