• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Kæk Nørgaard løfter sløret for sine fremtidsplaner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Christian Nørgaard har fortsat mange gode år tilbage af sin fodboldkarriere, men han fik måske alligevel løftet lidt af sløret for, hvad han vil bedrive tiden med efter fodboldkarrieren.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Christian Nørgaard er en af mange, der har været en del af Brentfords rejse til Premier League de seneste år.

Danskeren er sammen med flere andre spillere blevet hentet ind udefra, hvorfra de har gjort en stor karriere i Brentford. Ivan Toney og Ollie Watkins er eksempler på det, og i det hele taget så har den danske midtbanespiller kun roser til overs for klubbens rekruttering.

Det siger Christian Nørgaard i BBC's podcast Football Daily, hvor han også i en kæk bemærkning løfter sløret for sine fremtidsplaner.

- De har helt sikkert gjort et fantastisk stykke arbejde i forhold til at rekruttere og bringe nye spillere ind. Ivan Toney er et fantastisk eksempel. De gør noget rigtigt, og når jeg bliver sportsdirektør i fremtiden, så vil jeg kigge på Brentford, for de gør mange ting rigtigt.

Kort efter bliver Christian Nørgaard så bedt om at forholde sig til, om han rent faktisk kunne se sig selv som sportsdirektør, når karrieren som fodboldspiller er forbi. Her hiver den danske landsholdsspiller lidt i land.

- Det kunne godt være. Man ved aldrig. Men der bliver nok brugt lidt for meget tid på telefonen, og der er for meget stress, siger Nørgaard.

Midtbanespilleren er kun 28 år gammel, så der bør være mange år tilbage, før Christian Nørgaard for alvor skal beslutte sig om sit liv efter spillerkarrieren.

Christian Nørgaard nyder også nogle af sine bedste fodboldår i øjeblikket, da han er en af Brentfords mest centrale figurer. Thomas Frank har også været ude at rose sin midtbanemand, og han kan faktisk ikke forestille sig andet end, at andre klubber følger ham.

Christian Nørgaard er startet sæsonens første to kampe, der har budt på en pointdeling og en 4-0-sejr over Manchester United. Siden 2019 har han været en del af Brentford, og han er fortsat på kontrakt frem til 2025.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.