Premier League Kenneth Jensen

Kæmpe transfer i fare: Tidl. SL-spiller med krav

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

I januar valgte han ikke at skifte til Newcastle United, og nu er historien ved at gentage sig for tidligere Vejle Boldklub-angriber.

Af Kenneth Jensen

Han har en fortid i Vejle Boldklub, men der er sket meget, siden franske Hugo Ekitike forlod Danmark for at vende retur til sin klub Reims.

Angriberen har scoret mål på stirbe og er nu interessant for større klubber. Heriblandt verdens rigeste i form af Newcastle United.

Englænderne forsøgte i januar at købe den franske angriber, men dengang sagde han selv nej. Og nu er historien så ved at gentage sig.

Newcastle United skal have fået et nyt bud på Hugo Ekitike accepteret, men spilleren selv er i tvivl, om det er det, han ønsler på nuværende tidspunkt i karrieren. Og derfor stiller han store krav til Newcastle - klubben skal stille en garanti for, at han spiller fast i den kommende sæson.

Det krav er det langt fra sikkert, at Newcastle kan og vil imødekomme, da man har flere alternativer i offensiven.

Callum Wilson er det klare førstevalg som Newcastles spydspids, og da Eddie Howe blot spiller med én decideret angriber, er det med Allan Saint-Maximin på den ene kant. Vil Ekitike, der er en målscorer, accepterer at spille den anden kantposition?

Det er muligt, at Newcastle begynder at arbejde på andre alternativer i agnrebet, nu Ekitike ikke har givet lyd fra sig og lader itl at være reserveret i forhold til et skifte til det nordøstlige England.

Klubben har ansat Dan Ashworth som sportsdirektør, og han får formentlig en travl sommer, hvor der skal ske en masse.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.