Video : Tipsbladet
Premier League

Keane nægter at tale til Eriksen: Er stadig sur

Der var plads til grin efter Manchester United-sejren over Arsenal.

Manchester United vandt søndag med 3-1 over Arsenal, hvor danske Christian Eriksen kom til at spille en nøglerolle med blandt andet en assist i opgøret. Efter kampen blev han interviewet af Sky Sports, som har den tidligere United-anfører Roy Keane som ekspert.

Det var dog ikke meget, som Keane havde at sige til Eriksen. Han kunne nemlig stadig huske, hvordan Danmark sendte Irland ud af VM-kvalifikationen tilbage i 2017, hvor netop Christian Eriksen storspillede med tre mål i 5-1-sejren i Dublin.

- Jeg har ingen spørgsmål, fordi jeg stadig er sur over Dublin, hvor du scorede, lyder det tørt fra den irske hardhitter, som var assistenttræner på Irlands landshold dengang.

Selv tog Eriksen det hele med et smil og reagerede på, at han nok havde tænkt, at det forholdte sig sådan.

- Vi havde en god aften ude i Dublin, griner Eriksen.

I forhold til kampen mod Arsenal, så var sagen også klar for United-profilen.

- Det var en sjov fodboldkamp, hvor der skete meget i begge ender - og med tanke på resultatet, så var det en herlig eftermiddag, siger Eriksen som også glæder sig over, at de er kommet ind på sporet efter de to første kampe, som endte med nederlag.

Derudover har han et klart indtryk af, hvordan manager Erik ten Hag gerne vil have, at hans United-hold skal spille.

- Man kan se, hvor højt vi gerne vil stå og presse. I opbygningsspillet vil vi også gerne komme i de rette positioner, så vi kan få skabt chancer. Det har vi kvaliteterne til at gøre, forklarer Eriksen, som mener, at alle kan aflevere og score af de forreste spillere.

Se assisten fra kampen øverst i artiklen, og læs mere om kampen her.