Video : Tipsbladet
Premier League

Klar opfordring til Klopp: Spil med reserverne!

Jamie Carragher mener, at Jürgen Klopp skal kaste Europa League-håndklædet i ringen og fokusere udelukkende på Premier League.

Liverpool fik sig torsdag aften en røvfuld af de helt store, da de hjemme på Anfield blev udstillet af Atalanta, som rejser hjem til Italien med en imponerende 3-0-sejr. 

Den var der ikke mange, som havde set komme, men måske kan nedturen rent faktisk hjælpe Liverpool i kampen om sæsonens helt store mål - nemlig Premier League-mesterskabet. 

For al fokus bør nu flyttes derover, mener ekspert og Liverpool-legenden Jamie Carragher, der på sin private X-profil kommer med en klar opfordring til Jürgen Klopp.

- Forfærdeligt resultat og præstation af Liverpool. Den eneste trøst ved at blive så slået så stort er, at Jürgen bør spille med fuldt reservehold til returkampen og gå all in på ligaen, skriver Jamie Carragher. 

Liverpool har ellers før leveret mirakler i europæisk fodbold efter at have tabt stort i den første kamp, men det plejer at være hjemme på Anfield, at magien er kommet fra. Returkampen spilles i Italien på torsdag, og her levnes Liverpool ikke mange chancer for at vende det hele på hovedet. 

I Premier League derimod er man helt i spil til den store triumf, men man befinder sig i et tæt kapløb med Arsenal og Manchester City. Begge konkurrenter er stadig med i Champions League, som de ikke kan tillade sig at vende blikket væk fra.

Liverpool skal søndag forsøge at komme op på hesten igen, når man møder Crystal Palace hjemme på Anfield.