Video : Tipsbladet
Premier League

Klopp bekræfter: Lang skadespause venter Jota

Liverpool må undvære Diogo Jota i over en måned, bekræfter cheftræner Jürgen Klopp.

Skaderne vælter ned over Liverpool i øjeblikket.

Mohamed Salah var kun lige vendt tilbage fra sin skade, da Jürgen Klopp kunne tilføje endnu en ny spiller til skadeslisten. Det skete da Liverpool i weekenden tog imod Thomas Franks Brentford, hvor Christian Nørgaard landede ovenpå Diogo Jotas ben. 

Portugiseren modtog behandling på banen, men måtte bæres ud med en båre. Nu bekræfter cheftræner Jürgen Klopp, at skadens omfang er på mere end en måned på sidelinjen til Jota. 

- Diogo (Diogo Jota, red) vil være ude for mere end en måned. Det er ikke godt, det er slet ikke godt. Jeg ville elske at sidde her og sige, at der ikke er problemer, men vi har nogle problemer, lyder det fra Klopp på et pressemøde inden onsdagens kamp mod Luton. 

I selvsamme kamp måtte også Curtis Jones forlade banen med en skade, der dog ikke virkede til at være lige så alvorlig som skaden til Diogo Jota, men alligevel holder ham ude af den næste opgave på onsdag mod Luton. 

Til det opgør må Liverpool også undvære Alisson, der er ude med en muskelskade, men Klopp kender endnu ikke tidshorisonten på, hvornår den brasilianske landsholdskeeper er klar igen.