• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Liverpool-stjerne står foran lang skadespause

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp må undvære en Liverpool-profil i den kommende halvanden måneds tid.

Af Lars Gram-Hanssen

Liverpool fik lørdag en skæv start på Premier League-sæsonen, da premieren mod Fulham endte 2-2, og nu er der så flere dårlige nyheder til Jürgen Klopp. 

Således skriver The Athletic nu, at midtbaneprofilen Thiago Alcantara står foran en længere skadespause, efter at spanieren måtte udgå under Fulham-kampen. 

Der venter den tidligere Bayern München-stjerne en pause på seks uger, skriver The Athletic. En scanning har således bekræftet den frygt, som Liverpool havde efter Fulham-kampen. 

Dermed misser Thiago Alcantara nu Liverpools kommende kampe mod Crystal Palace, Manchester United, Bournemouth, Newcastle, Everton og Wolverhampton. 

Der er tale om en markant streg i regningen for Jürgen Klopp, idet Liverpool-bossen i forvejen må undvære de skadede Alex Oxlade-Chamberlain og Curtis Jones. Efter Fulham-kampen udtalte Klopp sig da også om situationen på midtbanen. 

- En transfer er nødt til at give mening både nu og i et længere perspektiv. Vi har otte midtbanespillere. Vi har stadig midtbanespillere nok. Det er ikke fordi, at vi mangler midtbanespillere. De er bare skadede. Det er ikke en god situation. Jeg bryder mig overhovedet ikke om det. Vi må se, hvordan vi reagerer på det, men vi må helt sikkert ikke gå i panik, lød det således fra Jürgen Klopp. 

Liverpools næste kamp er på mandag, hvor Crystal Palace gæster Anfield. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.