• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Jacob Quvang

Medie: Moyes lurer på Liverpool-spiller

Medie: Moyes lurer på Liverpool-spiller
Foto: Getty Images

Ifølge engelsk medie kan David Moyes og West Ham gå på rov i Liverpool.

Af Jacob Quvang

Jesse Lingaard spillede et suverænt forår for West Ham, som havde lejet den alsidige offensivspiller i Manchester United. Uheldigvis for David Moyes jagter Jesse Lingaard nu gennembruddet for Manchester United, og det tvinger Moyes på markedet efter en erstatning. 

Her har han vendt blikket mod Manchester Uniteds ærkerival Liverpool, hvor en anden engelsk alsidig offensivspiller løber rundt og forsøger at jagte et alvorligt gennembrud. Der er tale om Alex Oxlade-Chamberlain, som Moyes angiveligt pønser på at hente til klubben på en lejeaftale. Det skriver det engelske medie Express.

Angiveligt skulle Oxlade-Chamberlain først og fremmest være en nødløsningsplan for West Ham, som ifølge mediet ser West Bromvich-spilleren Matheus Pereira som førsteprioriteten. 

Skulle West Ham vende blikket mod Alex Oxlade-Chamberlain, så kan det medføre en hovedpine hos Liverpools tyske manager, Jürgen Klopp. Han vil i så fald miste en breddespiller, som kan dække flere forskellige offensive positioner. Til gengæld er det også en spiller, som har været alvorlig ramt af skader i sin Liverpool-karriere, og han har aldrig nået de højder, som niveauet ellers til tider berettigede ham til. 

Den 27-årige englænder var ikke en del af Englands EM-trup i sommer, men er en del af Klopps pre-season planer, hvor han indtil videre har fået spilletid i klubbens to testkampe.

I sidste sæson spillede han 13 Premier League-kampe for Liverpool med et enkelt mål til følge.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020