Video : Tipsbladet
Premier League

Millardær vil købe United: Tid til en genstart

Jim Ratcliffe er allerede indblandet i flere forskellige sportshold.

Det lykkedes ikke for Sir Jim Ratcliffe at overtage Chelsea, da klubben i foråret var til salg. Det lader dog ikke til at slå den engelske milliardær ud, og han skulle nu have rettet blikket mod Manchester United.

Det fortæller en talsperson i et interview med The Times.

- Hvis klubben er til salg, så er Jim helt sikkert en potentiel køber, lyder det i meldingen.

Det kommer samme dag, som det er kommet frem, at United-ejerne fra Glazer-familien skulle overveje at sælge en del af klubben, og her skulle Ratcliffe, der skulle være fan af klubben stå klar.

De nuværende United-ejere er efter sigende dog ikke klar til at sælge størstedelen af klubben.

Om ikke andet, så er der ikke tvivl om, at en ny investering i Manchester United kunne være at opgradere klubbens faciliteter. Særligt stadionet Old Trafford.

- Det handler ikke om pengene, der er blevet brugt eller ikke blevet brugt. Jim ser på, hvad der kan gøres nu med tanke på, hvor vigtig klubben er for byen. Det føles som om, at tiden er inde til en genstart, fortæller talspersonen.

Selv skulle Jim Ratcliffe være 95 milliarder kroner værd.

Det er en formue, som han har opbygget ved at grundlægge og eje kemikalie-firmat Ineos, som måske er bedst kendt for at være hovedsponsor for et cykelhold, som Ratcliffe desuden også ejer, ligesom han også gør med den franske klub Nice. Dernæst er han også indblandet i Formel 1 som storsponsor for Mercedes.

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.