Video : Tipsbladet
Premier League

- Min far havde nok fået lidt for meget at drikke

Aaron Ramsdales far havde nok fået lidt for mange øl, da han langede ud efter Jamie Carragher. Det erkender målmanden nu.

Sådan lød den hårdhændede kritik fra Nick Ramsdale, far til Aaron Ramsdale, rettet mod Sky Sport-ekspert Jamie Carragher, efter han latterliggjorde Arsenal-keeperen for at klappe åbenlyst af sin konkurrent, David Raya.

Nu erkender Aaron Ramsdale, at hans far nok havde fået lidt for meget at drikke under en golftur, inden han sendte sin sviner afsted mod den tidligere Liverpool-anfører.

- Det hjalp nok ikke på situationen, men han var på en golftur i Spanien med 19 andre gutter fra den lokale pub. Han havde tydeligvis fået lidt for mange øl på den tur, siger Aaron Ramsdale til Mail.

Men alligevel bærer Arsenal-keeperen ikke nag på sin far.

- For at være ærlig, så var jeg ikke sur på ham. Han sagde ikke noget uden grund, men det hjalp bare ikke ligefrem på situationen. Det vidste han også godt.

Aaron Ramsdale har skulle kigge langt efter spilletid i Premier League, hvor David Raya er blevet foretrukket mellem stængerne i de fire sidste kampe.

Der kan dog være håb for enden af tunnellen for den 25-årige englænder, da David Raya lavede en fejl med fødderne, der kostede Arsenal et mål mod Lens, hvor de tabte med 2-1.