Video : Tipsbladet
Premier League

Overrasker: Han kan blive Højlunds erstatning

Ifølge det engelske medie The Athletic kan uprøvede kræfter komme til at tage over i front, imens Rasmus Højlund sidder ude med skade.

Midt i sin brandvarme stime er Rasmus Højlund ramlet  ind i en muskelskade, der holder ham ude de næste to-tre uger. 

Erik ten Hag står derfor i den svære situation at skulle udpege danskerens erstatning, og her er der en overraskende kandidat i spil.

Ifølge mediet The Athletic kan det nemlig meget vel blive purunge Omari Forson, der starter som spydspids de næste kampe for Manchester United. 

Den 19-årige englænder er kun noteret for 6 minutter på plænen for Manchester Uniteds førstehold, så det ville være en enormt uprøvet spiller, der skal tage over midt i Højlunds historiske målstime. 

The Athletic beretter, at der er blevet arbejdet med en front trio bestående af Alejandro Garnacho, Omari Forson og Marcus Rashford de sidste par dage på træningsbanen, hvilket meget vel kan blive Erik ten Hags tre foretrukne, når 'De Røde Djævle' tørner sammen med Fulham senere i dag, lørdag. 

Omari Forson spiller til daglig for Manchester Uniteds akademihold og har også erfaring fra Englands forskellige ungdomslandshold, hvor han er noteret for 14 kampe. 

Kampen mellem Manchester United og Fulham bliver fløjtet i gang senere i dag klokken 16.00.