Premier League Lars Gram-Hanssen

Raser over 'AC': Det er utroligt

Foto: Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller José Enrique har valgt at kritisere Andreas Christensen, efter at den danske landsholdsprofil angiveligt trak sig fra lørdagens FA Cup-finale uden at være skadet.

Af Lars Gram-Hanssen

Den tidligere Liverpool-forsvarer José Enrique har valgt at rette en hård kritik imod Andreas Christensen, efter at den danske forsvarsspiller angiveligt trak sig fra lørdagens FA Cup-finale, hvor Chelsea tabte til Liverpool efter straffesparkskonkurrence. 

Den engelske avis The Guardian skrev søndag, at Andreas Christensen havde meldt fra til finalen, selvom han ikke var skadet. Ifølge avisen var danskerens holdkammerater 'chokerede' og 'forvirrede' over beslutningen. Ifølge The Guardian havde Andreas Christenen følt sig utilpas i ugens løb, selvom danskeren startede inde i onsdagens 3-0-sejr over Leeds.

Ifølge José Enrique er det dog direkte uacceptabelt af Andreas Christensen, hvis det er rigtigt, at danskeren trak sig fra FA Cup-finalen uden at være skadet. 

- Der var historie fremme i går om, at Andreas Christensen skulle have startet inde, men i stedet endte med at trække sig, hvilket betød, at Trevor Chalobah først sent fik at vide, at han skulle starte inde. Hvilket nok betød, at han var endnu mindre velforberedt end alle andre. Og ifølge Football London var der flere på Chelseas hold, der var 'chokerede' over, at Christensen havde trukket sig. Jeg ved ikke, om det er sandt, men hvis det er, så er det utroligt, at en spiller kan gøre sådan noget, lyder det således, ifølge Daily Mail, fra José Enrique på Instagram. 

- Du har stadig en kontrakt. Du står i en fucking finale. Du skal ikke gøre det for dig selv. Du skal gøre det for dine holdkammerater, klubben og fansene, der har støttet dig hele vejen. 

Andreas Christensens kontrakt med Chelsea udløber til sommer, og Thomas Tuchel har bekræftet, at danskeren forlader London-klubben efter denne sæson. Andreas Christensen har i månedsvis været rygtet til FC Barcelona.