Video : Tipsbladet
Premier League

Rasmus Højlund slår fast: Det er fake news!

Rasmus Højlund afviser historier i engelske medier om, at han skulle have fået en reprimande af flere af sine holdkammerater for at stille op til interview med et kritisk fanmedie.

HELSINGØR (Tipsbladet): I sidste måned gav Rasmus Højlund et interview til Manchester United-fanmediet The United Stand, og det interview har kastet en del overskrifter af sig i England. 

Bemærkelsesværdigt nok er baggrunden dog ikke, at Rasmus Højlund sagde noget kontroversielt i samtalen med Mark Goldbridge, der ejer fanmediet. Nej, humlen er, at danskeren i det hele taget stillede op.

The United Stand udmærker sig ofte ved at have en kritisk holdning til Manchester United, og det er absolut ikke alle fans af "De Røde Djævle", der hylder den tilgang. I kølvandet på interviewet kunne Mark Goldbridge fortælle til Daily Mail, at han har modtaget dødstrusler på sociale medier for snakken med Rasmus Højlund.

Den engelske presse har også beskrevet, at Rasmus Højlund har fået en lille reprimande internt i Manchester United-truppen, hvor det bestemt ikke var alle holdkammerater, der brød sig om at se danskeren stille op til interview med det kritiske fanmedie.

Dette afvises dog kategorisk af hovedpersonen selv.

- Der er ikke blevet sagt noget til mig, så det er fake news. Jeg har ikke læst alt det der, men det er i hvert fald ikke rigtigt, at der er blevet sagt noget til mig om, at jeg ikke må lave et interview med det ene eller det andet fanmedie, siger Rasmus Højlund.

Rasmus Højlund er i øjeblikket samlet med det danske landsholdshold i Helsingør, hvor man er i gang med forberedelserne til de kommende venskabskampe mod Schweiz og Færøerne.