• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Røven i klaskehøjde: Han bliver PL-topscorer

Foto: Getty Images

Tipsbladets journalister sætter røven i klaskehøjde og forsøger at forudsige, hvem der bliver topscorer i Premier League, samt hvem der bliver Årets Spiller og hvem, der får et stort gennembrud.

Af Lars Gram-Hanssen

En ny Premier League-sæson står for døren, og på Tipsbladets redaktion vil vi frem imod den nye sæson komme med en række forudsigelser.

Her forsøger vi at forudsige, hvem der får et stort gennembrud, hvem der bliver Årets Spiller, og hvem der ender som topscorer. 

Hvilken spiller får et stort gennembrud?

Lasse Claes, journalist
Jadon Sancho bragede ikke gennem lydmuren i sidste sæson, men vi så i glimt, hvad han kan. Det kan blive hans sæson.

Ole Hoffskov, journalist
Harvey Elliott er kommet sig helt over sit benbrud, og han skal nok vise sig flot frem i Liverpool, selv om konkurrencen selvsagt er benhård på Jürgen Klopps mandskab.

Lars Gram-Hanssen, journalist
Bukayo Saka er stadig kun 20 år, men har allerede spillet næsten 100 kampe i Premier League. På den måde er Saka selvfølgelig allerede et velkendt navn, men jeg tror, at den unge kantspiller kan blive en endnu større stjerne for Arsenal i næste sæson. 

Troels Bager Thøgersen, chefredaktør
​Det bliver Gabriel Martinelli. Nogle gange har han været fantastisk, andre gange falder han helt ud af kampene, og nu tror jeg, han får sit spil til at klikke, selvom Arsenal ikke nødvendigvis får den fremgang i tabellen, klubben og fansene håber.

Anders Dehn, journalist
​Djed Spence er 21 år, men har allerede spillet over 100 kampe i Championship. Før sommerferien var han som lejesvend med til at spille Nottingham Forest op i Premier League, og nu har Tottenham Hotspur brugt en mindre formue på at købe ham og udstyre ham med en femårig kontrakt. Han bliver spændende.

Allan Olsen, ansvarshavende chefredaktør
Darwin Núñez, Liverpool. Liverpool producerer masser af chancer, så et gennembrud i debutsæsonen i Premier League kunne sagtens ligge i kortene.

Kenneth Jensen, redaktør
​Elliot Anderson fra Newcastle United er der næppe mange, der kender. Men det kommer de til. Han er en dygtig, spændende og målfarlig offensiv midtbanespiller, som The Magpies tror en del på. Skotten kan godt blive et overraskende gennembrud i denne sæson.

Mikkel Fuhr Nielsen, journalist
​Jeg tror på to unge spillere fra Liverpool. Harvey Elliot var allerede ved at få sit store gennembrud i sidste sæson, da den blev ødelagt af en slem skade. Ham ser jeg tage skridtet i år. Hvis det skal være et mere ubeskrevet blad, så går jeg med hans holdkammerat Fábio Carvalho, som de har købt i Fulham. Han havde en stor andel i Fulhams oprykning, og var jagtet af flere store klubber. Han bliver meget spændende at følge.

Victor Risager, journalist
20-årige Michael Olise fra Crystal Palace. Jeg tror på Crystal Palace-projektet med Patrick Vieira, og jeg tror, at Michael Olise bliver en fast mand og profil i den kommende sæson. Han viste allerede sine evner som rollespiller i sidste sæson. 

Hvem bliver Årets Spiller?

Lasse Claes, journalist
Harry Kane. Tottenham bliver spændende, og han kommer til at bidrage med mange mål og oplæg.

Ole Hoffskov, journalist
Mohamed Salah bliver ved med at levere, når han trækker i en Liverpool-trøje, og jeg kan ikke se nogen grund til, at han ikke skulle fortsætte sit personlige triumftog. Egypteren bliver Årets Spiller.

Lars Gram-Hanssen, journalist
Kevin De Bruyne er den bedste spiller på det bedste hold i Premier League. Jeg tror, at Manchester City bliver mester, og dermed er belgieren også et godt bud på en stjerne, der kan blive kåret til Årets Spiller i den kommende sæson.  

Anders Dehn, journalist
​Jeg skal være den første til at indrømme, at det ikke er særlig opfindsomt at pege på sidste sæsons vinder, men jeg tror altså, at det bliver Kevin De Bruyne igen. Han kommer til at føre Manchester City til endnu et mesterskab, og den slags kaster gerne en kåring som denne af sig.

Troels Bager Thøgersen, chefredaktør
Det gør Virgil Van Dijk. Han hiver endnu en topsæson ud af ærmet og topper karrieren sammen med flere af de andre Liverpool-spillere, der så småt kryber hen mod sidste salgsdato. Det bliver Liverpools år, før en større genopbygning venter fra sommeren 2023.

Allan Olsen, ansvarshavende chefredaktør
Mohamed Salah, Liverpool. Jo, jo - han bliver ældre, men det ser bare ikke sådan ud. Der er stadig fart i stængerne, og han er en knivspark afslutter. Vitalt omdrejningspunkt for Liverpools mesterskabsdrømme.

Kenneth Jensen, redaktør
​Det er nok igen en spiller fra en af de to topklubber, vi taler om. Jeg har Mohamed Salah til at blive topscorer i Premier League, og derfor tror jeg også, at han ender med at blive Årets Spiller.

Mikkel Fuhr Nielsen, journalist
​Man kan næsten vælge alle Manchester Citys spillere, men jeg er ret sikker på, at Kevin De Bruyne blot fortsætter med at imponere. Han spiller på Premier Leagues måske mest velsmurte maskine, hvor han er stjernen og holdets offensive drivkraft. Belgieren bliver årets spiller og en stor kandidat til at vinde Ballon d’Or.

Victor Risager, journalist
Den bedste spiller på det bedste hold, og det er Kevin De Bruyne. Manchester City tager titlen igen, og han tager titlen som årets spiller igen. 

Hvem bliver topscorer?

Lasse Claes, journalist
Hvis han holder sig skadesfri, bliver det Haaland. Det bygger jeg på niveauet, og at han kunne komme til at sparke straffespark.

Ole Hoffskov, journalist
Manchester City er altid det hold, der scorer flest mål i løbet af en Premier League-sæson, og nu har de Erling Haaland foran mål. Det kan ikke gå galt - nordmanden bliver topscorer i sin første sæson.

Lars Gram-Hanssen, journalist
Erling Haaland missede 10 Bundesliga-kampe på grund af skader i sidste sæson, og det kan blive vanskeligt for nordmanden at blive topscorer, hvis han misser et lignende antal kampe. Jeg peger i stedet på Son Heung-min, der scorede 23 mål i sidste sæson. Tottenham bliver endnu bedre i den kommende sæson, og sydkoreaneren ligner et godt bud på en topscorer. 

Anders Dehn, journalist
​Jeg vil vædde med, at mine kollegaer siger Erling Haaland, og det er jo også oplagt. Jeg tror dog, at han kommer til at bruge et par måneder på at falde til og tilpasse sig, og i stedet løber Harry Kane med titlen.

Troels Bager Thøgersen, chefredaktør
Det gør Harry Kane. Tottenham får en god sæson, og det profiterer Kane af.

Allan Olsen, ansvarshavende chefredaktør
Erling Haaland, Manchester City. Et hold, der har bolden så meget som Manchester City, spiller så meget på modstandernes banehalvdel, jamen de skal producere et hav af muligheder. Dem skal norske Haaland nok få dirigeret i kassen. Selvfølgelig skal han bruge lidt tid til tilvænning, men klasse fornægter sig ikke.

Kenneth Jensen, redaktør
​Haaland er det oplagte bud, men endnu mere kommer til at afhænge af Mo Salah i Liverpool. Jeg tror, egypteren tager den.

Mikkel Fuhr Nielsen, journalist
​Erling Haaland ligner en kommende topscorer, men jeg går med Harry Kane i Tottenham. Han sparker straffespark og er altid garant for at lave mål, så jeg kan sagtens se ham løbe med topscorertitlen på et voldsomt forstærket Tottenham-mandskab. Haaland har også som oftest en længere skadespause i løbet af sæsonen, der sænker hans måltotal.

Victor Risager, journalist
Son Heung-Min scorer flere og flere mål for hver sæson, der går. Sidste sæson delte han topscorertitlen med Salah, men i den kommende tager han den selv i det, der bliver en god sæson for Tottenham.  

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.