• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Ronaldo udelukker ikke chokskifte: Alt er muligt

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo har en nation, som portugiseren anser som sit 'broderland', hvorfor Manchester United-stjernen ikke vil udelukke, at han en dag kan spille i det land.

Af Lars Gram-Hanssen

Det kører ikke rigtigt for Manchester United i denne sæson, og defor er det nok ikke helt utænkeligt, at Cristiano Ronaldo vil søge væk til sommer, hvis den engelske storklub ikke kvalificerer sig til Champions League. 

Umiddelbart er det svært at forestille sig superstjernen i en klub udenfor Europa, men for Cristiano Ronaldo selv er det eksempelvis ikke nødvendigvis udelukket at tage til den brasilianske liga. I det seneste døgns tid har der således været rygter om et skifte til Flamengo, efter at Manchester United-stjernens mor blev fotograferet sammen med Rio de Janeiro-klubbens præsident.

- Det, jeg kan sige med fuldstændig sikkerhed, er at Brasilien er et broderland. På grund af det forhold, jeg har med mine kollegaer, på grund af kulturen og på grund af brasilianerne, der bor i Portugal. Min søster bor i Brasilien, hun er gift med en brasilianer. Jeg tager mine ernæringskurser med brasilianere. Det er et land, som jeg har en stor respekt for. Jeg ved meget om Brasilien. Kommer jeg til at spille der? Der er der ingen, der ved. Der var ingen, der havde forventet, at jeg ville tage tilbage til Manchester United som 36-årig, men her er jeg. Kommer jeg til at spille i Brasilien? Jeg ved det ikke. Det er ikke en tanke, der ligger mig nær. Men i fodbold er alt muligt, så jeg ved det ikke, lyder det fra Cristiano Ronaldo i et interview med ESPN Brasil

Flamengo-præsidenten Marcos Braz, der altså fik taget et foto sammen med Cristiano Ronaldos mor, jokede efterfølgende om, at 'det første skridt er at overbevise familien'.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020