Video : Tipsbladet
Premier League

Skaderne vælter ned over Newcastle før CL-brag

Eddie Howes Newcastle United er ramt af mange skader for tiden.

Det koster på ressourcerne at spille med i tre turneringer.

Det har Eddie Howe og Newcastle United også måttet sande i denne sæson.

Klubben fra det nordøstlige England har i denne sæson skullet forholde sig til Premier League, Champions League og den lille hjemlige cupturnering, Carabao Cup, som Newcastle stadig er med i.

Men det koster på mandskabet, og når klubben tirsdag går på banen mod Borussia Dortmund på udebane, kan Eddie Howe ikke just vælge og vrage blandt sine spillere.

Den engelske cheftræner er uden Sandro Tonali, der har fået en karantænedom på 10 måneder, og så er der skaderne, som også hober sig op.

Senest er Dan Burn blevet dømt ude i to måneder, efter han måtte udgå med en skade mod Arsenal i lørdags. I samme kamp udgik også Jacob Murphy, da hans skulderskade brød op.

Foruden de to er Newcastle også uden centerback Sven Botman, venstre back Matt Targett, højre back Javier Manquillo, midtbanespiller Elliott Anderson, kantspiller Harvey Barnes og angriber Alexander Isak. 

I alt er otte mand ude med skader, mens man altså også har Tonali i karantæne, så der venter Newcastle United en yderst svær opgave tirsdag mod Dortmund.

Her skal "The Magpies" forsøge at komme tilbage på sporet, efter man senest tabte med 0-1 hjemme til Dortmund.

Det engelske mandskab har fire point i gruppespillet efter en sejr over Paris Saint-Germain, mens man spillede 0-0 i Miliano i åbningsrunden.