• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Southampton topper Premier League: Det er lidt skræmmende

Foto: Getty Images

Southamptons manager er lidt skræmt over det, hans mandskab leverer i øjeblikket.

Af Victor Risager

Southampton startede sæsonen med to nederlag i træk, men siden har de buldret derudaf i Premier League.

Senest vandt de over Newcastle fredag aften, og det var Southamptons femte sejr over deres seneste seks kamp. Og sejren var også nok til at bringe dem helt til toppen i Premier League, hvor de aktuelt er på en delt førsteplads.

Deres flotte stime skræmmer cheftræner Ralph Hasenhüttl en smule, men han er egentlig ikke overrasket.

Læs også:Jannik Vestergaard og Southampton stryger til tops

- Det er utroligt, hvad mit hold laver i øjeblikket. Tillykke til alle omkring holdet. Det er fantastisk. Vi kunne måske have scoret mere, men resten var perfekt. Alle var på det højeste niveau. Det er lidt skræmmende, hvad vi har gang i i øjeblikket for at være ærlig, men ikke overraskende. når jeg ser, hvor meget vi arbejder for det, siger Ralph Hasenhüttl til Sky Sports og tilføjer:

- Vi er et stærkt hold, og dette er ikke tilfældigt, fordi vi har udviklet alle dele af vores spil. Vi er gået modigt til kampene, og jeg føler, at det har hjulpet os i nogle situationer, hvor der ikke har været tilskuere på stadion, så vi kan udvikle vores spil. Der er ikke så meget stress nu, og vi er vant til det. Som et resultat har vi nu et mere komplet spil.

Den østrigske manager maner dog også til besindighed. 

- Jeg er glad på fansenes vegne, at vi er i top i ligaen i øjeblikket, men sæsonen er meget lang. Vi har en meget intens periode over jul, men holdet er godt afbalanceret. Vi har omstruktureret et par ting, og det viser nu, at spillerne stepper op.

- Det er første gang, at vi vinder tre kampe i træk, og det var målet for i dag. Det er første gang, at vi har taget tre point over Newcastle, efter at vi tabte de sidste tre gange. Vi er i toppen lige nu, men det er kun et øjeblik. Selvfølgelig er det rart for fansene og spillerne. For mig er det vigtigt, at vi forbliver sultne og ikke slapper af, siger Ralph Hasenhüttl.

Southampton, som har danske Jannik Vestergaard i forsvaret, skal efter landskampspausen møde Wolverhampton på udebane, inden de tager imod Manchester United på hjemmebane i slutningen af november. 

Læs også:Jens Jønsson og Mikkel Damsgaard kan debutere: Her er landsholdstruppen

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus