Premier League Lars Gram-Hanssen

Stjerne har undskyldt overfor Frank efter video

Foto: Getty Images

Ivan Toney beklager nu den kontroversielle video, hvor angriberen udtalte 'fuck Brentford'.

Af Lars Gram-Hanssen

Ivan Toney blev fredag midtpunkt i en uheldig sag, da der på sociale medier dukkede en video op, hvor Brentford-angriberen sagde 'fuck Brentford'

Det var næppe en kommentar, der varmede Brentford-fansenes hjerter, og en talsmand fra London-klubben meddelte efterfølgende, at man ville undersøge sagen nærmere. 

Og lørdag morgen har Ivan Toney derfor beklaget videoen, som blev filmet under en tur til Dubai.

- Jeg er blevet gjort opmærksom på en video af mig, der blev publiceret på sociale medier i dag, taget i Dubai, hvor jeg har været på ferie her i vinterpausen. I videoen gjorde jeg brug af uacceptabelt sprog. Vidoen blev forkortet og redigeret, men jeg er nødt til at acceptere den effekt, dette har, og jeg har indset, at jeg ikke skulle have bragt mig selv i denne situation, skriver Ivan Toney således i et tweet.

Ivan Toney understreger endvidere, at han forklaret Thomas Frank situationen.

- Jeg har forklaret cheftræneren, hvad der skete, og jeg har undskyldt til ham, men jeg vil også gerne undskylde til alle Brentfords fans. Jeg respekterer den måde, I alle støtter holdet, og jeg er nødt til at understrege, hvor meget jeg elsker at spille for klubben og for jer. Jeg er tilbage i træning i næste uge, hvor jeg vil arbejde hårdt for at score flere mål, så vi kan vinde flere kampe i resten af sæsonen. 

Ivan Toney har i denne sæson scoret seks mål i Premier League.