• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Fuhr Nielsen

Stjernekøb kan betyde dobbelt afgang i Liverpool

Foto: Getty Images

Liverpool er parat til at sælge ud, når handlen med Luis Diaz går igennem ifølge The Athletic.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Med colombianske Luis Diaz på vej ind fra FC Porto, så er Liverpool klar til at lytte på tilbud for Divock Origi og Takumi Minamino, skriver The Athletic.

Og der er allerede kommet forespørgsler på sidstnævnte Takumi Minamino fra både Leeds United og AS Monaco. Men Liverpool er ikke klar til at sælge for enhver pris, de vurderer, at de to bejlere skal betale i omegnen af 180 millioner kroner for japaneren, som Liverpool hentede i RB Salzburg for to år siden.

Divock Origi er ved at være tilbage i omdrejninger igen efter sin knæskade, og han har allerede tidligere i januar været rygtet på vej væk, hvoraf Newcastle og Atalanta er nogen af de mest interesserede klubber.

Den belgiske angriber har kontraktudløb til sommer, men han har også en klausul i sin kontrakt, der gør, at hvis han spiller et bestemt antal kampe i løbet af sæson, så vil han udløse en forlængelse på endnu et år.

Spiller han ikke nok, så er januar et godt tidspunkt at sælge, hvis Liverpool vil have lidt mønt for deres 26-årige angriber.

Vejen til spilletid har i denne sæson været lang for både Minamino og Origi og med den mulige tilgang af Luis Diaz, så er vejen ikke ligefrem blevet kortere.

Minamino har optrådt 18 gange i Liverpool-trøjen og scoret otte mål i indeværende sæson, mens Origi har spillet 10 kampe og scoret fem mål.