• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lars Gram-Hanssen

Storklub vil hente dyrt United-flop til januar

Foto: Getty Images

Manchester Uniteds Jadon Sancho kan være tæt på en udlejning til Juventus, når transfervinduet åbner til januar.

Af Lars Gram-Hanssen

Han er det fjerdedyreste indkøb i klubbens historie, men Jadon Sancho ser ud til at have spillet sin sidste kamp for Manchester United. 

Den 23-årige kantspiller har ikke været i aktion siden august, efter at han kom på kant med cheftræner Erik ten Hag, og meget tyder på, at Jadon Sancho forlader Old Trafford, når transfervinduet åbner igen til januar. 

Flere italienske medier, herunder Tuttosport og Calciomercato, beretter nemlig om interesse fra Juventus. Ifølge førstnævnte kan det blive en fordel for Juventus, at Jean-Claude Blanc er på vej til at blive direktør i Manchester United. Franskmanden har nemlig en fortid i Juventus, hvor han havde samme rolle. 

Ifølge Calciomercato afhænger skiftet af, at Manchester United accepterer Juventus' betingelser, som går på, at den engelske klub skal betale to tredjedele af Jadon Sanchos løn, mens englænderen er udlejet til Torino-klubben. 

Manchester United betalte over 600 millioner kroner for Jadon Sancho, da Premier League-klubben i 2021 købte kantspilleren af Borussia Dortmund.