Video : Tipsbladet
Premier League

Svensker håber på Eriksen-skifte: Utrolig spiller

Christian Eriksen vil være hjertelig velkommen i Tottenham, lyder det nu fra Dejan Kulusevski.

Christian Eriksen sættes på rygtebasis i forbindelse med en retur til Tottenham, og i London-klubben kan den danske landsholdsstjerne blive holdkammerat med en af profilerne fra det svenske landshold, Dejan Kulusevski.

Og i et interview med Nettavisen vil Kulusevski ikke lægge skjul på, at han godt kunne tænke sig at blive holdkammerat med Christian Eriksen.  

- Han er hjertelig velkommen. Han er en utrolig spiller. Og også et fantastisk menneske. Jeg kender ham lidt fra tidligere, lyder det således fra den tidligere Juventus-spiller. 

Dejan Kulusevski understreger dog, at han ikke selv har talt med Eriksen om et eventuelt skifte.

- Nej, så gode venner er vi ikke, lyder det således fra Kulusevski.

Får spillet til at flyde
Den tidligere norske landsholdsmålmand Erik Thorstvedt, der selv spillede mange sæsoner i Tottenham, peger også på, at Christian Eriksen passer godt til London-klubben.

- Vi har set, at Conte har en tendens til at gå tilbage til spillere, han kender fra tidligere. Og selvom det tog lang tid, før han tilpassede sig til Contes system i Inter, så var det i sidste ende en succes. Tottenham har nogle gange haft svært ved at kontrollere kampe mod svagere hold. Han er en spiller, der er virkelig god til at få systemet til at flyde, lyder det således fra Thorstvedt. 

- Han er god til at bevare bolbesiddelsen og han kan sikre, at Tottenham kan dominere oftere. Han har sublime afleveringer og han er rigtig god på dødbolde. Derudover elsker han tydeligvis at spille fodbold. Klubben, der får ham, får en dedikeret spiller, der ikke har et kæmpe ego, men som gør sit bedste for holdet.

Efter mandagens 2-0-sejr over Østrig udtalte Christian Eriksen sig selv om fremtiden - det kan du læse om HER

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.