Video : Tipsbladet
Premier League

Ten Hag revser Liverpool-legende efter kritik

Erik ten Hag har givet Jamie Carragher svar på tiltale efter Liverpool-legendens kritik af Manchester United-træneren.

Manchester United løb lørdag ind i et overraskende 2-1-nederlag til Fulham på hjemmebane, og efter kampen har Liverpool-legenden Jamie Carragher stillet spørgsmålstegn ved Erik ten Hags taktik i opgøret.  

Det var i Sky Sports-programmet Monday Night Football, at Carragher argumenterede for, at Erik ten Hag tilsyneladende ikke havde instrueret den unge Kobbie Mainoo tilstrækkeligt inden kampen. Ifølge Carragher forsvarede Manchester United generelt på en måde, der efterlod alt for store rum til Fulham midt på banen. 

Efter kritikken fra Jamie Carragher har Erik ten Hag dog valgt at tage til genmæle overfor Liverpool-legenden, der arbejder som ekspert og kommentator for Sky Sports. 

- Nogle analytikere er meget objektive i deres kommentarer og kommer med gode råd, mens andre er meget subjektive. Fra første dag har Jamie Carragher kritiseret, og nu vil han understrege sin pointe. I første halvleg havde han måske en pointe. 

- Fulham stillede lidt overraskende op på midtbanen, og vi blev tvunget til at finde løsninger. Efter en halv time fandt vi løsningerne. Jeg var ikke glad for vores defensive præstation, især ikke i venstre side, i forhold til vores presspil, for de kom igennem flere gange i venstre side, og det må ikke ske. Og alt dette har noget at gøre med dedikation, vilje og passion, lyder det ifølge BBC fra Erik ten Hag. 

Efter nederlaget til Fulham ligger Manchester United nummer seks i Premier League, 16 point efter topholdet Liverpool.