• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Gustav Tornby

Terry: Chelsea kommer stærkere tilbage

Terry: Chelsea kommer stærkere tilbage

John Terry er overbevist om, at Chelsea kommer til at kæmpe om trofæer igen efter sommerpausen.

Af Gustav Tornby

Chelsea oplevede en skuffende 2015/16-sæson, hvor man måtte fyre Jose Mourinho. Guus Hiddink tog over, men hollænderen kunne ikke føre klubben til mere end en 10. plads.

Dette er selvfølgelig langt under Chelsea-standarder, og derfor har man til den kommende sæson hentet Antonio Conte ind som ny manager. John Terry håber, at italieneren kan føre The Blues tilbage på sporet.

Læs også: Terry: Mourinho er en fantastisk ansættelse af United

- Jeg er meget glad for at have skrevet under endnu et år. Det bliver mit 22. år i Chelsea, så jeg er selvfølgelig glad. Jeg har været her forfærdelig længe, udtaler han til Sky Sports og fortsætter:

- Jeg ser også frem til at arbejde under den nye manager. Det er en spændende tid for os, og forhåbentlig kan vi forbedre os efter en skuffende sæson i år. I en stor klub som Chelsea, som i alle andre klubber, vil man vinde trofæer og være med i turneringerne indtil det sidste.

- Det var vi ikke i den forgangne sæson, så vi skal lære af det, og forhåbentlig kan vi komme tilbage og kæmpe om trofæer til næste år.

Antonio Conte begynder som manager for London-klubben, når han har færdiggjort det forestående EM med Italien, som han på nuværende tidspunkt er landstræner for.