Tog fejl af Rasmus Højlund
Foto: Getty Images
Premier League

Tog fejl af Rasmus Højlund

Engelsk fodboldjournalist havde undervurderet, hvor hurtigt Rasmus Højlund ville falde til i Manchester United.

Rasmus Højlund er kommet oven på sit fysiske efterslæb, som han tog til Manchester United med denne sommer.

Seks kampe er danskeren startet i streg efter han er blevet sine skavanker kvit, og selvom resultaterne og spillet har været gevaldigt hakkende, så har Rasmus Højlund vist sig flot frem.

Særligt i Europa hvor han har scoret tre gange i to kampe.

Han har fortsat sin første Premier League-scoring til gode, selvom han ved flere lejligheder har været tæt på. De sidste marginaler har dog manglet, og andre gange har han været en my i offside.

Men facit er uanset, at Rasmus Højlund har lagt godt for land, hvilket kommer bag på engelske fodboldeksperter. Dean Jones, der skriver for TEAMtalk, tog i hvert fald fejl omkring danskeren.

- Højlund ser fantastisk ud. Jeg var skeptisk, da de hentede ham, i forhold til hvor lang tid det ville tage for ham at passe ind som Manchester Uniteds angriber. Der er bare en masse pres. Jeg ved godt, at han ikke spiller med nummer ni på ryggen, men han indtager positionen på banen, siger Dean Jones til Givemesport og fortsætter:

- Han leverer bare i den kamp [mod Galatasaray, red.], og han ser altid farlig ud. Han har været uheldig et par gange, hvor målene er blevet underkendt, eller der har været offside. For mig er han den ægte vare.

20-årige Rasmus Højlund blev købt i Atalanta for omkring 560 millioner kroner. Det store prisskilt har dog ikke set ud til at tynge danskeren. Ej heller virker han påvirket over at skulle score målene for en af verdens største klubber.

Rasmus Højlund har underskrevet en aftale frem til 2028 med option for yderligere et år. Angriberen spillede lørdag alle 90 minutter, da Manchester United i de døende minutter stjal alle tre point fra Brentford ved to scoringer af indskiftede Scott McTominay.