Premier League Victor Risager

Tv-station undskylder efter Man Utd-sviner

Foto: Getty Images

BBC skrev "Manchester United er skrald" i deres nyhedsticker tirsdag. Nu undskylder tv-stationen.

Af Victor Risager

Der er ikke noget at sige til det, hvis nogle Manchester United-fans fik kaffen galt i halsen, mens de så BBC tirsdag morgen.

I BBC’s nyhedsticker i bunden af skærmen kunne man pludselig læse en decideret sviner af Manchester United. “Manchester United are rubbish”, stod der pludselig, hvilket mere eller mindre direkte oversat betyder, at Manchester United er skrald.

Det har den engelske tv-station i efterfølgende udsendelse undskyld for, skriver Press Association.

- Lidt tidligere bemærkede nogle af jer måske noget temmelig usædvanligt i nyhedstickeren, der løber langs bunden af skærmen, hvor der var en kommentar om Manchester United, og jeg håber ikke, at Manchester United-fans blev stødt over den, sagde nyhedsvært Annita McVeigh ifølge Press Association og forklarede så:

- Lad mig lige forklare, hvad der skete: Bag kulisserne var der nogen, der blev oplært i at bruge nyhedstickeren og skrive tekst til den, så de skrev bare tilfældige ting, og den kommentar dukkede så op.

- Så undskyld, hvis du så det, og du er fan af Manchester United, og du blev stødt,. Men det var bestemt en fejl, og det var ikke meningen, at det skulle vises på skærmen.

Du kan se et klip her, hvor teksten fremgår i bunden af skærmen:

Manchester United sluttede i den forgangne weekend deres skuffende sæson med endnu skuffelse, i og med klubben tabte til Crystal Palace. De Røde Djævle sluttede på en sjetteplads, hele 11 point efter Arsenal på femtepladsen og kun to point foran syvendepladsen West Ham.