Video : Tipsbladet
Premier League

Ultrakort indhop: Han er helt vild med Højbjerg

Pierre-Emile Højbjerg får næsten intet spilletid for Tottenham i øjeblikket, men det afholder ikke klublegenden Clive Allen fra at hylde ham efter hans ultrakorte indhop mod Aston Villa.

Ti, fem, otte og to. 

Det er antallet af minutter, som Pierre-Emile Højbjerg har fået for Tottenham i de fire seneste Premier League-kampe, hvor han er kommet ind fra bænken af. Tallene er fra Transfermarkt og er en smule højere, da der ikke tages hensyn til dommerens tillægstid, men det ændrer ikke på det faktum, at danskeren lige nu er langt fra Ange Postecoglous startopstilling. 

Højbjerg fik de sidste par minutter mod Aston Villa i søndagens imponerende 4-0-sejr, og selv om det er begrænset, hvad man kan bedrive på banen i så kort tid, så leverede Højbjerg faktisk flere fine aktioner. Det lagde Tottenham-legenden Clive Allen også mærke til, og efter kampen har han været ude og sige, at han er vild med Højbjerg, når han bliver skiftet ind fra bænken af.

- Jeg beskriver Højbjerg som "lukkeren" nu. Han kommer ind i kampene og gør det upåklageligt, i måden han holder i bolden på på det rette tidspunkt. Han tiltrækker sig frispark, trækker tempoet ud, sætter tempoet op. Han har været helt igennem fremragende, lyder rosen fra Clive Allen til Spursplay. 

Pierre-Emile Højbjerg blev indskiftet i 4-0-sejren over Aston Villa i weekenden, men der er mange spekulationer om hans fremtid. Disse tog yderligere til i sidste uge, hvor han fik nyt italiensk agentfirma.