Video : Tipsbladet
Premier League

Selvsikre United: Den dag har de Højlund på plads

Der er nu en dato for, hvornår man regner med, at Manchester United har Rasmus Højlund på plads.

Den danske landsholdsspiller Rasmus Højlund har i løbet af denne sommer været nævnt ganske ofte i forbindelse med et muligt skifte til Manchester United. Atalanta-bomberen er dog ikke rykket videre endnu, men forventningerne er klare i United.

Det skriver Manchester Evening News.

De lader tilmed til at være så overbeviste om, at det kan lade sig gøre, at man tror på, at han kan være på plads inden deres første kamp i den kommende Premier League-sæson, hvor de møder Wolverhampton.

Det er en kamp, som spilles 14. august, så de har lidt over to uger til at få ham på plads.

Selv skulle de være parate til at betale 520 millioner kroner for ham, som Atalanta efter sigende kræver. Den pris skulle også betyde, at de ikke er tvunget til at skulle ud og sælge spillere for at have lov til at købe ham i forhold til Premier Leagues regler.

I alt har Manchester United brugt omkring 930 millioner kroner på deres to første sommer-transfers i form af Mason Mount og Andre Onana. 

Endvidere forlyder det, at det er planen, at Højlund kommer til at være det foretrukne valg som angriber for dem, mens Marcus Rashford til tider vil få rollen, så danskeren kan få nogle pauser.

Det er dog ikke kun den engelske storklub, der skulle have opdaget Højlund: Læs mere om det her.