Video : Tipsbladet
Premier League

United-ikon hylder Højlund: Han er helt anderledes

Rasmus Højlund bliver rost af den tidligere Manchester United-bomber Andy Cole.

Det blev ikke den ideelle hjemmebanedebut for Rasmus Højlund, da Manchester United i lørdags tog imod Brighton i Premier League. 

Den danske landsholdsstjerne fik underkendt en scoring efter et VAR-tjek, og til sidst endte det med et 3-1-nederlag til 'de røde djævle'. 

Alligevel formåede Rasmus Højlund at imponere Manchester United-legenden Andy Cole, der var begejstret for den unge danskers gåpåmod. 

- Han har masser af energi. Han er ungdommelig. Han er selvfølgelig stadig lidt usleben, men han går hele tiden efter at udfordre midterforsvarerne, lyder det, ifølge Betfred, fra Andy Cole. 

- Da jeg var i Newcastle, plejede Kevin Keegan at sige om David Kelly, som jeg spillede sammen med, at han ville jagte et stykke papir. Og det er det, Rasmus gør. Han arbejder virkelig hårdt for sit hold. 

Andy Cole, der selv er den fjerdemest scorende spiller i Premier Leagues historie, ser Rasmus Højlund som en ny spillertype for Manchester United. 

- Det er en skam for ham, at hans mål blev annulleret, men Rasmus skal bare fortsætte med at arbejde hårdt, for han er helt anderledes end det, vi har haft i et godt stykke tid, siger Cole. 

- Det er derfor, at Uniteds fans er så meget på hans side. For det er længe siden, at de har set en centerforward, der giver alt. Jeg krydser fingre for, at han kan åbne sin målkonto i løbet af de næste par kampe, så han kan komme i gang. 

Andy Cole, der spillede for Manchester United fra 1995 til 2002, nåede selv at score 187 mål i Premier League.