• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Bye Marboe

United-nedtur: Sendt ud af Carabao Cuppen

Foto: Getty Images

Manchester United er færdig i Carabao Cuppen efter 1-0-nederlag til West Ham på Old Trafford.

Af Mads Bye Marboe

Manchester United tog i weekenden en dramatisk 2-1-sejr over West Ham i Premier League, men det var London-klubben, der trak det længste strå, da de to klubber mødtes onsdag aften i Carabao Cuppen.

Gæsterne fra West Ham kom flyvende fra start og satte Ole Gunnar Solskjærs mandskab under pres. Efter ni minutter udmøntede det sig i en scoring, da Manuel Lanzini hamrede en aflevering skråt tilbage i feltet i nettet.

Manchester United kom efterfølgende bedre med i opgøret, og Juan Mata havde et farligt forsøg på overliggeren, men West Ham forsvarede lavt og kompakt, og hjemmeholdet havde generelt svært ved at skabe store chancer.

Derfor førte West Ham også 1-0 ved pausen.

Kampbilledet var nogenlunde det samme fra starten af anden halvleg, og Solskjær reagerede derfor ved at sætte først Mason Grenwood og senere Bruno Fernandes og Anthony Elanga på banen.

Netop Greenwood fik også en stor mulighed kort efter sin indskiftning, men han kunne ikke passere Alphonse Areola.

Andriy Yarmolenko fik i stedet mulighed for at gøre det til 2-0 kort før tid, da han blev spillet helt fri foran mål, men ukraineren sendte den kæmpe chance på stolpen. Også Mark Noble fik en enorm mulighed uden at kunne sparke bolden i nettet.

Men det endte med at gå for West Ham alligevel, og David Moyes' mandskab er nu klar til ottendedelsfinalen efter en flot 1-0-sejr.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020