Foto: Getty Images
Premier League

Verdensberømt journalist med stikpille til Højlund

Den kendte engelske journalist Piers Morgan har sendt en stikpille i Rasmus Højlunds retning på det sociale medie X.

Det skorter ikke på fodboldkommentatorer i den engelske presse, der er klar til at fælde dom over Rasmus Højlund. 

Den danske angriber får jævnligt ros for sin indsats, men det er som om, at for hver Premier League-kamp, der går, hvor den unge dansker ikke får sendt bolden i netmaskerne, melder der sig nye kritikere på banen. 

Seneste skud på stammen er den verdensberømte engelske journalist Piers Morgan, der blandt andet gik verden rundt, efter han lavede et særdeles bramfrit interview med Cristiano Ronaldo, dengang han spillede for Manchester United. 

Og det er også med henblik på Ronaldos opsigtsvækkende exit fra den nordengelske klub, at Morgan kaster et hånsord efter Højlund. 

- Erik ten Hag drev den bedste angriber nogensinde (Cristiano Ronaldo, red.) væk for at bytte ham ud med ham her (Rasmus Højlund,red.), der har scoret 0 mål på 12 kampe i Premier League, skriver han på det sociale medie X, hvor han har lagt et billede op af af Rasmus Højlund. 

Du kan se opslaget nederst i artiklen.

Piers Morgan har gentagne gange bakket Cristiano Ronaldo op i den engelske presse og har også tidligere fordømt Erik ten Hag for hans håndtering af den portugisiske angribers exit - kritikken af Højlund må naturligvis ses i dette lys. 

Men den unge danske angriber kan godt vende sig til, at der vil være stor opmærksomhed på hans måltørke i Premier League - der er nemlig tradition for, at der bliver drevet klapjagt på nye angribere i de store engelske klubber. 

Tilbage i 2005 var det Peter Crouch, der fik med grovfilen af de engelske aviser, da han startede sin Liverpool-karriere med en 11 kampes lang måltørke i Premier League - altså en kamp mindre end Højlund. 

Det skal dog nævnes, at den lange englænder heller ikke fik scoret i de øvrige turneringer, mens Rasmus Højlund har været særdeles målfarlig i Champions League med fem scoringer på fem kampe.