Video : Tipsbladet
Premier League

Vestergaard forklarer: Derfor vil jeg ikke væk nu

På trods af den manglende spilletid vil Jannik Vestergaard ikke væk fra Leicester i dette transfervindue. Forsvarsspillerens kone skal snart føde, og derfor er det ikke aktuelt med et klubskifte netop nu.

Jannik Vestergaard er røget helt ud ud i kulden i Leicester, men den danske forsvarsspiller har ifølge Sky Sports-journalisten-journalisten Rob Dorsett afvist et skifte til Hertha Berlin, selvom de to klubber faktisk var nået til enighed. 

Overfor TV 2 Sport afviser Jannik Vestergaard, at han skulle have afvist et klubskifte af økonomiske årsager. 

- Hvis vi var kommet til enighed tidligt i vinduet med en anden klub, kunne min kone have nået at rejse med mig, men nu er det alt for tæt på fødslen, og hun må ikke flyve. Jeg kan ikke efterlade min højgravide kone alene i England med vores barn og snart en nyfødt baby – og i øvrigt vil jeg da også gerne være en del af mit barns første måneder. Hvilken mand kunne gøre det? siger Jannik Vestergaard til TV 2 Sport. 

Ifølge Jannik Vestergaard har i situationen i dette transfervindue også været anderledes end situationen i sommer, idet de interessante muligheder denne gang først dukkede op meget sent i vinduet. 

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE